Aldring i Trøndelag administreres av Aldring og helse. Når du besøker aldringitrondelag.no, gir du Aldring og helse tilgang til opplysninger om deg, men vi samler ingen opplysninger som kan spores tilbake til deg via aldringitrondelag.no. Denne personvernernklæringen forteller hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det, og hva vi bruker opplysningene til.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg, som navn, telefonnummer og e-post. Hvordan du bruker et nettsted, kan også regnes som personopplysninger. For eksempel hva du har klikket på, nyhetsbrev du abonnerer på, og hvem du gir «likes» til.

Informasjonskapsler (cookies) fra Google Analytics

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics for å få statistikk om hvordan besøkende navigerer og bruker sidene våre. Vi får for eksempel vite tidspunkt på dagen, hvilke sider de besøker, og hvor lenge de bruker siden. Vi lagrer ingen personopplysninger rundt dette.

Google Analytics bruker informasjonskapsler; små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. For å sikre personvernet ditt bruker vi anonymizeIP, en funksjon som gjør at alle opplysninger som kan identifisere deg, inkludert IP-adresse, blir anonymisert.

På nettvett.no (HTTPS://NETTVETT.NO/SLIK-ADMINISTRER-DU-INFORMASJONSKAPSLER/) kan du lese om cookies og se hvordan du administrerer dem i din egen nettleser.